Mezun Bilgi Sistemine Üye Ol, Mezun E-Postanı Al…

Değerli Dokuz Eylül Üniversitesi Mezun Adayımız,

Üniversitemizin geleceğini birlikte şekillendirmek, bağlarımızı güçlendirmek üzere mezun.deu.edu.tr üzerinden ulaşacağınız Mezun Bilgi Formunu doldurup çıktısını alın ve öğrenci işleri biriminize teslim etmeyi unutmayın.

Mezun Bilgi Formunu doldurmak için tıklayınız.

Mezuniyetinizi takiben yine mezun.deu.edu.tr adresimiz aracılığıyla @mezun.deu.edu.tr uzantılı e-posta adresinizi alarak üniversitenizin prestijli marka değerini e-posta adresinizde taşıyın.

Mezunlarımıza daha hızlı ve etkili ulaşmak için güncellediğimiz Mezun Bilgi Sistemimiz aracılığıyla çok yakında yeni projelerle sizlerle birlikte olacağız.

Başarılar Dileriz.

NOT: Yalnızca 2019 mezunlarımız için cıktı teslim etme işlemi gerekmekte olup önceki mezunlarımız için bu durum geçerli değildir. Yeni mezunlar detay için oğrenci işleri birimlerine ulaşabilirler.

Önceki mezunlarımız ise mezun.deu.edu.tr adresi üzerinden ogr uzantılı e-postalarıyla sisteme giriş yapıp profillerini güncelleyebilirler, mezun uzantılı e-postalarını alabilirler.

ogr maillerini/şifrelerini hatırlamayanlar, mezun.deu.edu.tr sayfamızda yönlendirmelere ulaşabilirler.

Dokuz Eylül Üniversitesi

Kariyer Planlama ve Mezunlarla İlişkiler Koordinatörlüğü