ÖNEMLİ. Mezuniyet işlemleri için tıklayınız!!!

Yayınlanma Tarihi: 17-09-2021

Öğrencilerimiz mezun olduklarında diplomalarını almaya gelmeden önce öğrenci kimlik kartlarını ve nüfus cüzdanlarını (veya pasaport, ehliyet) mutlaka yanlarında getirmeleri gerekmektedir. Üniversitemizin geleceğini birlikte şekillendirmek, bağlarımızı güçlendirmek üzere “Mezun Bilgi Formunu” doldurup sisteme üye olmanız gerekmektedir.

Öğrenci işleri birimi tarafından verilecek form doldurulduktan sonra (söz konusu formda mezun bilgi sistemine üye olup olmadığınız kontrol edileceğinden teslim almaya gelmeden önce mutlaka bu link üzerinden https://mezun.deu.edu.tr/giris/ kayıt olup gelmeniz işlemleriniizi hızlandıracaktır) gerekli kontroller yapılıp diplomalar kişinin kendisine elden teslim edilecektir.

Diplomaların basım süreci dönemin kapanmasının ardından belirli bir zaman ( yaklaşık 2 ay ) alacağı için  teslim almaya gelmeden önce öğrenci işleri birimi ile diplomaların basılıp basılmadığıyla ilgili görüşmeleri özellikle şehir dışından gelecek öğrencilerimiz için oldukça önemlidir. Geçici mezuniyet belgeleri ise mezuniyet işlemlerinin tamamlanmasının ardından talep edildiğinde her zaman alınabilmektedir.